Revisie van voorzetapparatuur

Moet u een keuze maken tussen nieuw of gereviseerd? Nieuwe voorzetapparatuur kan een behoorlijke investering zijn, zeker als u de voorzetapparatuur niet dagelijks gebruikt. U kunt gebruikt kopen, echter hoe bedrijfszeker is dat? Het juiste alternatief is gereviseerde voorzetapparatuur. Wat een stuk goedkoper is!

Wij kunnen ook uw huidige Heftruck klem reviseren en aanpassen naar uw wensen, neem contact met ons op!

Jaren ervaring
Specificaties van fabrikant

A.B. Attachments b.v. reviseert sinds 1999 alle merken voorzetapparatuur, wij reviseren naar de specificaties van de oorspronkelijke fabrikant.

Verzekerd
Melden OEM

De levering van onderdelen blijft hierdoor verzekerd, ook als wij iets aanpassen, gebeurt dit door gebruik te maken van standaard onderdelen van de fabrikant. Als wij iets aanpassen melden wij dit bij de OEM.

Garantie
Min. 3 maanden garantie

De gereviseerde voorzetapparatuur wordt geleverd met een minimale garantie van 3 maanden en op sommige producten kunnen wij zelfs een langere garantie geven.

Geheel opnieuw opbouwen
Vervangen en opbouwen

Elk door ons gereviseerd voorzetapparaat is geheel gedemonteerd, gezandstraald in losse delen, opnieuw gespoten in de originele fabriekskleur (of in elke andere door u gewenste keur) en wordt vervolgens weer opgebouwd met nieuwe slijtdelen, zoals slangen, bouten. Alle dichtingen worden vervangen.

Klemmen / aanbouwapparaten die wij o.a. reviseren

Balenklemmen

Balenklemmen dienen voor het palletloos transporteren van, meestal vierkante tot balen verwerkte producten zoals: katoen, schroot, tabak, wol, (oud) papier, plastic afval of andere lading. Balenklemmen zijn er in diverse uitvoeringen: openingen en baalarmen kunnen variëren.

Vorkenverstellers

Vorkenversteller geven de heftruckchauffeur de mogelijkheid om de vorken hydraulisch breder of smaller te zetten zonder de heftruck te verlaten, dit is gemakkelijk, efficiënt en veiliger. Vorkenverstellers behoren samen met de side shift tot de meest gangbare voorzetapparatuur voor vorkheftrucks.

Push-pulls

Balenklemmen dienen voor het palletloos transporteren van, meestal vierkante tot balen verwerkte producten zoals: katoen, schroot, tabak, wol, (oud) papier, plastic afval of andere lading. Balenklemmen zijn er in diverse uitvoeringen: openingen en baalarmen kunnen variëren.

Papierrollenklemmen

Papierrollenklemmen dienen om papierrollen die liggen of staan op te nemen of te vervoeren zonder dat er schade aan het papier toe te brengen.Er zijn papierrollenklemmen met een enkele beweegbare arm en twee beweegbare armen, die dan een kleinere roldiameter kan opnemen.

Rotators

Rotators worden vaak ingezet indien u een bak wilt ledigen. Een rotator draait 360° naar beide zijden. Vooral in de agrarische en voedselindustrie worden rotators ingezet. De heftruckchauffeur kan met een handeling de vorken links of rechtsom draaien.

Type heftruck?

Of u nu een Linde, STILL, Toyota, Kion, Jungheinrich, Crown, Hyster-Yale, Mitsubishi heeft wij leveren voor elk merk en type vorkheftruck, shovel of verreiker.

Premium quality rebuilt Forklift Attachments for a second life cycle

Gereviseerd is een beter en goedkoper alternatief dan u zelf denkt