Over ons

A.B. Attachments B.V. is gevestigd in het economisch hart van Nederland, de Rotterdamse haven. Sinds de oprichting in 1999 levert A.B. Attachments voorzetapparatuur voor vorkheftrucks en heeft zich gespecialiseerd in revisie van voorzetapparatuur van alle merken. De lijfspreuk luidt niet voor niets: Premium quality rebuilt forklift attachments for a second life cycle (hoogwaardig gereviseerde voorzetapparatuur voor een tweede levenscyclus), deze lijfspreuk dekt de lading, gereviseerde voorzetapparatuur is een goed en prijstechnisch interessant alternatief voor nieuw.
De revisie wordt aan de hand van de fabrieksspecificaties uitgevoerd en A.B. Attachments gebruikt alleen originele of gelijkwaardige onderdelen, hierdoor voldoet de gereviseerde voorzetapparatuur aan de oorspronkelijke specificaties. A.B. Attachments haar afnemers zijn vorkheftruckdealers, handelaren en eindgebruikers in Nederland en het buitenland, van Noord-Europa tot zuidelijk Afrika.
U heeft voorzetapparatuur met een defect of schade: A.B. Attachments geeft u een duidelijke prijsopgave vooraf, indien gewenst repareren wij uw voorzetapparatuur ter plaatse.

U kunt bij ons terecht voor
-Advies over te gebruiken voorzetapparatuur
-Alle merken nieuw en gebruikt
-Inruil, service, reparatie en revisie
-Onderdelen, nieuw of gebruikt

Voorzetapparatuur heftrucks